Кошик
322 відгуків
+380 (50) 482-37-37
+380 (67) 482-37-37
+49 (160) 9144-78-45
Київ, Україна
Енергія краси, здоров'я і молодості
Кошик
Гель для обличчя й тіла очисний вівадерм Мед Vivaderm Med Вівасан Швейцарія 200 мл, фото 2

Гель для обличчя й тіла очисний вівадерм Мед Vivaderm Med Вівасан Швейцарія 200 мл

  • Готово до відправки
  • Код: I346

1 150 ₴

1 012 ₴

Гель для обличчя й тіла очисний вівадерм Мед Vivaderm Med Вівасан Швейцарія 200 мл
Гель для обличчя й тіла очисний вівадерм Мед Vivaderm Med Вівасан Швейцарія 200 млГотово до відправки
1 150 ₴1 012 ₴
+380 (50) 482-37-37
Менеджер відділу роздробу
  • +380 (67) 482-37-37
    Керівник
  • +49 (160) 9144-78-45
    Менеджер з продажу Вівасан у Європі
+380 (50) 482-37-37
Менеджер відділу роздробу
  • +380 (67) 482-37-37
    Керівник
  • +49 (160) 9144-78-45
    Менеджер з продажу Вівасан у Європі
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Вівадерм Мед (Vivaderm Med) — це унікальна лінія догляду за шкірою для всіх вікових груп.

М'який пінистий очисний гель для обличчя й тіла м'яко видаляє залишки макіяжу та забруднень з чутливої шкіри, не висушуючи її. Збагачений ексклюзивним протирозподразнювальним комплексом Vivaderm Med, ексклюзивним засобом для догляду глибокої дії Vivaderm Med.

На додаток до високого рівня дерматологічної стерпності антироздражальний комплекс у складі засобів Вівадерм Мед забезпечує баланс і відновлення шкіри. Пропонуємо вам подивитися на активні інгредієнти, які роблять лінію Віадерм Мед такою унікальною.

Коко-глюкозид — цукровий тензид.

Цукровий тензид — це отриманий із цукру і, ймовірно, найм'якша з наявних сьогодні рослинна поверхнево-активна речовина на основі кокосової олії та глюкози. Цукровий тензид — це непрозорий, в'язкий водний розчин зі слабким запахом. Кокоглюкозид — м'яке піноутворювальне неіоногенні ПАР з дуже гарною стерпністю шкірою. Ще однією величезною перевагою є екологічна безпека продукту, оскільки він повністю біорозкладний.

Показник pH є лужним, за його значення нижче ніж 7 мутність зникає, і розчин стає прозорим. Кокоглюкозид має гарну мийну здатність і підходить для всіх типів шкіри та волосся.

  • м'який тензид (поверхнево-активна речовина — ПАР)
  • на рослинній основі
  • біорозкладний
  • слабкий запах
  • гарна мийна здатність
  • підходить для всіх типів шкіри та волосся.

Компанія Вівасан використовує цей тензид у новому продукті Вівадерм Мед Очисний гель для обличчя й тіла.

Вітамін B5 (пантенол).

Пантенол також називають провітаміном B5 або декспантенолом. Його лікувальні властивості доведені клінічно, і саме тому пантенол часто входить до складу різних мазей.

Пантенол дуже добре вивчений. Перший бальзам для загоєння ран із декспантенолом з'явився на ринку понад 70 років тому. Навряд чи будь-яка інша активна речовина використовується так давно. Його використання в косметиці також дуже добре вивчене й безпечне. Ризиків і побічних ефектів практично немає.

Пантенол використовується не тільки для загоєння ранок і саден. Дослідження підтверджують, що він збільшує зволоженість шкіри та зміцнює шкірний бар'єр. Тому до складу косметичних продуктів для зволоження, захисту і навіть омолодження шкіри рекомендується вмикати пантенол. Пантенол також дивовижним способом впливає на шкіру до та після прийняття сонячних ванн. Але як саме діє пантенол?

Дія пантенолу в лікувальних мазях

Наша шкіра захищає нас від патогенів, як-от віруси, бактерії або грибки. За наявності ран і саден шкіра не може виконувати свою звичайну бар'єрну функцію, і наш організм стає особливо вразливим (ось чому очищення ран особливо важливе). Пантенол допомагає організму швидко відновити шкіру, захищаючи її від бактерій та зовнішніх подразників, сприяє утворенню нових клітин шкіри.

Пантенол для зволоження, захисту та проти старіння

Пантенол не тільки прискорює процес загоєння ушкоджень шкіри, але й збільшує її зволоженість, захищає від шкірних захворювань і допомагає боротися з передчасним старінням. Коли пантенол проникає в шкіру, починається маленьке диво. Пантенол перетворюється на пантотенову кислоту (вітамін B5) і стимулює синтез ліпідів. Це допомагає виробленню жирів. Але це не означає, що шкіра стає жирнішою. Ліпіди у верхніх шарах шкіри виконують безліч різних функцій. Завдяки ліпідам наша шкіра залишається еластичною та добре зволоженою. Тобто вони підвищують еластичність шкіри та рівень її зволоженості. Що допомагає боротися зі зморшками та чинить відчутний антивіковий ефект. З іншого боку, порушення синтезу ліпідів призводить до сухості шкіри та порушення її бар'єрних функцій. Це є частою причиною шкірних захворювань, як-от нейродерміт, розацеа та псоріаз. Крем, що містить пантенол, може запобігти загостренню цих шкірних захворювань.

Компанія Вівасан використовує пантенол у нових продуктах Вівадерм Мед: Очисний гель для обличчя й тіла, Крем для рук глибокої дії.

Алантоїн

Алантоїн — це універсальний засіб, який надає заспокійливу та пом'якшувальну дію й тому використовується в багатьох засобах, як-от гелі для душу, сонцезахисні креми, лосьйони для гоління и зубні пасти.

Однак найбільш широко алантоїн застосовується в косметиці: зовні для догляду за шкірою й, особливо, у засобах проти старіння. Він використовується для оброблення та лікування ран і рубців, а також проти різних шкірних захворювань. Навіть у лікарських засобах для зовнішнього застосування часто міститься алантоїн, оскільки з його допомогою інші активні інгредієнти можуть легше проникати в глибші шари шкіри. Алантоїн — це речовина, яка трапляється як у рослинних, так і в тваринних організмах (особливо в ссавців). У людей і тварин він утворюється як продукт розпаду сечової кислоти. У рослин, крім іншого, він відповідає за стимулювання росту. Це відбувається через високий вміст у ньому азоту.

У продуктах Вітадерм Мед міститься алантоїн, що отримується з живоконіку, (мінно аптечного живокосту, також відомого як чорний корінь, жирний корінь, живокіт тощо) Мазь з живокосту довгий час вважалася однією з найкращих ранозагоювальних мазей у натуропатії, тому основна активна речовина досі широко використовується в натуральних продуктах. Одна зі своїх назв живокіст отримав, тому що раніше його часто використовували для лікування виразок гомілки.

Як діє алантоїн?

Активний інгредієнт алантоїн сприяє так званої «проліферації» клітини, тобто активує оновлення клітин і прискорює регенерацію. Ось чому він ідеально підходить для антивікових засобів і мазей для загоєння ран. Згідно з дослідженням, алантоїн також має антиоксидантну дію, тобто запобігає старінню шкіри. Крім того, алантоїн підтримує так звану «епіталізацію».

Епітелію або епітеліальна тканина — це множинні шари клітин і один із найважливіших типів тканини. Зокрема, наприклад, тканина потових залоз, а також епідерміс (верхній шар шкіри). Тут алантоїн можна використовувати з одного боку для пом'якшення затверділої шкіри та відкриття пор. Це полегшує відтік секрету сальних залоз і зменшує кількість вугрів і прищів. З іншого боку, він пригнічує потовиділення. Крім того, алантоїн має високу біодоступність, тобто допомагає іншим активним інгредієнтам проникати глибше в шкіру. Отже, ліки можуть проникати в глибокі шари без агресивності впливу.

Компанія Вівасан використовує алантоїн у нових продуктах Вівадерм Мед:Очисний гель для обличчя й тіла, Крем для рук глибокої дії.

Алое вера (Сок листя ALOE BARBADENSIS).

Цей активний інгредієнт також відомий як екстракт, гель, екстракт листя алое барбадоського.

Що ж робить екстракт листя Алое Барбадосксого таким унікальним компонентом?

У косметиці екстракт алое вера давно зарекомендував себе ефективним, особливо для догляду за чутливою, сухою та проблемною шкірою. Лікарська рослина алое вера росте в пустельних районах Судана та на Аравійському півострова. Алое вера також вирощують в Азії та в усьому Середземномор'ї, і його цілющі та загоювальні властивості використовуються впродовж тисячоліть. У вологозберігальній м'якоті листя містяться цінні вітаміни, мінерали, білки та ферменти. Завдяки охолоджувальним і вираженим зволожувальним властивостям гель алое вера широко використовується в косметиці. Він має дуже гарну стерпність для шкіри та має протисвербіжну, охолоджувальну,  протизапальна, зволожувальна дія, а також стимулює вироблення колагену. Ідеально підходить для сухої, подразненої та чутливої шкіри.

Компанія Вівасан використовує гель алое вера в новому продукте Вівадерм Мед Очисний гель для обличчя й тіла.

Екстракт едельвейсу (екстракт квіток/листянців Leontorodium alpinum).

Цю рослину вважають символом Альп, причому для отримання екстракту використовуються виключно культивовані рослини, а не дикорослі. Небагато рослин містять одночасно стільки активних речовин, скільки благородний Едельвейс. Едельвейс має антибактеріальну й антиоксидантну дію, і тому здатний добре зв'язувати вільні радикали. Ця здатність так само протидіє старінню шкіри. Високий вміст танінів (дубільних речовин) також забезпечує захисний ефект. Таніни підтягують шкіру, а флавоноїди захищають кровоносні судини. Виробничі фенілпропани мають зв'язувальну дію. Активізується кровообіг, підвищується активність клітин і стимулюється оновлення шкіри. Екстракт едельвейсу — ефективний активний інгредієнт кремів для обличчя и тела, засобів для догляду за волоссям, дезодорантів, а також шампуней и гелів для душу.

Компанія Вівасан використовує екстракт едельвейсу в нових продуктах Вівадерм Мед: Очисний гель для обличчя й тіла, Крем для рук глибокої дії.

Вітамін Е (токоферол).

Під терміном "токоферол" об'єднані різні похідні вітаміну Е. Він має сильну антиоксидантну та захисну клітини дією, міститься в рослинних оліях у різних кількостях, захищаючи їх від окиснення. Крім того, токоферол зв'язує вологу в роговому шарі епідермісу. Має омолоджувальну та протизапальну дію, зменшує пошкодження шкіри від ультрафіолетового випромінювання. Також помітно згладжує рельєф шкіри. Токоферол не чинить дратівливої дії навіть у великих кількостях і дуже добре переноситься.

Компанія Вівасан використовує вітамін Е (токоферол) у нових продуктах Вівадерм Мед: Очисний гель для обличчя й тілаКрем для рук глибокої дії.

Вітамін С (аскорбінова кислота).

Вітамін C стимулює метаболізм сполучної тканини й ензими, що відповідають за вироблення колагену, одночасно сповільнюючи його розпад. Отже, він має регенерувальну та загоювальну дію у разі пошкодження сполучної тканини. Вітамін С також зміцнює бар'єрні функції шкіри та покращує колір обличчя у разі запальних і шкірних захворювань, проблемної шкіри, а також скорочує кількість вікових пігментних плям.

Косметичні властивості:

  • Вітамін C стимулює обмін речовин у сполучній тканині
  • вироблення колагену, гальмує розпад колагену, загоює пошкодження сполучної тканини
  • перешкоджає запаленню й пошкодженню шкіри
  • зменшує пігментні плями.

Компанія Вівасан використовує вітамін С в новому продукті Вівадерм Мед Очисний гель для обличчя й тіла,

  • Гіпоалергенний запашник
  • Не містить лужного мила
  • Не містить лауретсульфату натрію
  • Не містить спирту
  • Не містить ПЕГ
  • Не містить парабенів
  • Не містить силікону
  • Не містить наноматеріалів
  • Не містить синтетичних барвників
  • Особливо підходить для чутливої шкіри.
Характеристики
Основні
ВиробникIntracosmed
Країна виробникШвейцарія
Вікова групаБез обмежень
ГіпоалергеннийТак
ДіяЗволожуючу
Класифікація косметичного засобуЛікувальна (Космецевтика)
Призначення і результатОчищення, Пом'якшення, Зволоження, Збереження пружності шкіри, Стимулює синтез колагену, Перешкоджає зневодненню, Живлення, Відлущування відмерлих клітин шкіри
Область застосуванняОбличчя, Тіло
Об`єм200 мл
СтатьУнісекс
Проблема і стан шкіриРоздратування, Пігментація, Сухість, Чутливість, Тьмяний колір, Лущення
Тип шкіриВ'януча (зріла), Жирна, Всі типи шкіри, Суха, Чутлива, Проблемна, Нормальна
Тип засобу для душаГель
Користувацькі характеристики
Час застосуванняУніверсальний
Тип кремуЛікувальний
Тип засобуКрем
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 012 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner